maandag 27 juni 2011

Nieuw tv-programma: Blush!

Er zijn al zo veel televisie-programma's die wij leuk vinden en over beauty, fashion en lifestyle gaan. Als beautyblogger moet je je volgers natuurlijk meteen laten weten wat er die avond wordt gespeeld. BNTM/ANTM, Echte meisjes in de jungle en GTST... Kan dat weggespeeld worden en wordt dit verleden tijd? Maandag avond is meisjes avond, want het nieuwe programma "Blush" komt op TV.


Het programma gaat over de kandidaten die in LA strijden om de plek van "The greatest make-up artist". De eerste aflevering is al meteen creatief. De kandidaten moeten namelijk met behulp van eten hun model opmaken. Wie is het creatiefst en wie zal het programma moeten verlaten tijdens de eliminatie?

De eerste aflevering is te zien op 27 juni, om 21:30 tot 22:25. Het is elke maandag te zien op die tijd. Ga jij ook kijken naar Blush?

Arrebique mini logo
Een logo kun je het niet noemen want het gaat binnenkort wel veranderen, Maar als je goed hebt gekeken zag je een klein logootje van de site in de hoeken van de afbeeldingen. Dit zal altijd zo zijn vanaf nu!

Liefs XO XO Victoria




2 opmerkingen:

Melanie zei

Ik ga kijken, Leuk blog!

Anna zei

Awsum Ik heb het niet gezien. Waar kun je het terug kijken?